13.04.2024
Почетна / Градина / Рамката која негува растенија

Рамката која негува растенија

Тенок и елегантен „GreenFrame“ е мултифункционално парче мебел што придонесува за почист воздух во затворен простор, поубаво и поудобно работење, но и поуспешно одгледување на растенија во затворен простор.

Соодветно за дома, како и за канцеларија, GreenFrame е одличен за простории, ламби, украсни рамки и необични садови во едно парче мебел збогатен со растенија.

Во „GreenFrame“ има вградено дискретно осветлување кое им овозможува на растенијата да заземаат видно место во внатрешноста на домот.

Неговиот разноврсен дизајн придонесува за почист воздух во затворен простор и поудобно работно опкружување и поуспешно растење на растенија во затворен простор.

Може да се сместат три поголеми садови, а различните избори за растенија драстично влијаат врз целокупниот изглед на преградата.

Овој држач за украсни саксии е одлично решение за ентериери каде што нема доволно природна светлина, бидејќи LED технологијата интегрирана во рамката ја обезбедува потребната светлина за раст на растенијата.

Рамката е изработена од целосно рециклирачки материјал – цврсто дрво од пепел, технологија на CNC за обработка на материјали.

Креативниот и мултифункционален дизајн e потпишан од Јохан Каупи. Тој со ова дело ја освои наградата German Design Award и наградата Best of Year, доделена од Interior Design.

Види

Што се случува со луѓето кои џвакаат мед од саќе

Со џвакањето мед од саќе составен од восок, во нашиот организам допираат биолошки активни материи …