Почетна / Градина / Животни / Пронашол мало животинче на улица па го вдомил. Погледнете денес колку големи другари се (ФОТО)

Пронашол мало животинче на улица па го вдомил. Погледнете денес колку големи другари се (ФОТО)

Џеф Лонго пронашол повредено животинче на улицата, па одлучил да ја направи вистинската работа, со тоа што ќе го вдоми и ќе се грии за него.

Погледнете на втората страна денес колку големи другари се тие:

Види

Целосно е уништена кафез-замката поставена во Програмата за зачувување на балканскиот рис

Целосно е уништена кафез-замка во месноста Суви Дол, кичевско. Оваа замка беше поставена во Програмата …