Почетна / Градина / Вести / Пронашол мало животинче на улица и го вдомил – Погледнете денес колку големи другари се (ФОТО)

Пронашол мало животинче на улица и го вдомил – Погледнете денес колку големи другари се (ФОТО)

Види

Што ќе се случи кога ќе скршите јајце под вода?

Што ќе се случи ако скршите живо јајце под вода? Институтот за океанска наука од …