Почетна / Градина / Вести / Пролетта не е далеку: Преуредување на терасата со помош на Gardena (Видео)

Пролетта не е далеку: Преуредување на терасата со помош на Gardena (Видео)

Денес градинарството е насекаде – вклучително и во срцето на градот. Се повеќе и повеќе луѓе се привлечени кон урбаното живеење, и изложени на постојани загадувања. Докажано е дека збогатувањето на зелениот простор со растенија, наместо Вие, тие се борат со загадениот воздух. Во западните европски земји овој тренд е се почест, а веќе и не е толку скап. Денес имате и секакви алатки за да стигнете полесно до крајната цел – домашна оаза. Особено таква е програмата на германските Gardena.

Погледнете го видеото на Gardena за тоа како да го разубавите отворениот простор! Дали имате балкон, тераса на покрив или градина во мал град? Добијте инспирација за тоа како да ја креирате вашата лична зелена дневна соба – место за одмор. За програмата на Gardena и нивниот каталог може да кликнете ТУКА.

 

Види

Oткупот и продажбата на земјоделски производи се зголемени за 5.7 % во однос на истиот период од претходната година

Според податоците на Државниот завод за статистика, во второто тримесечје од 2019 година, откупот и …