19.08.2022
Почетна / Градина / Профитабилни култури за малите градини

Профитабилни култури за малите градиниБонсаи
Дрвјата со бонсаи обично се продаваат во форма на мали растенија. Тие се исклучително вредни за колекционерите и потрошувачите кои бараат уникатен декор. Одгледувањето бонсаи не бара многу простор во градината.Види

Деца покажуваат зошто органското фармерство е избор на иднината

Погледнете како овие деца покажуваат дека органското фармерство е избор на иднината. Време е да …