19.08.2022
Почетна / Градина / Профитабилни култури за малите градини

Профитабилни култури за малите градиниХоста
Ова растение ужива во побарувачката на професионалци за пејзаж и градинарство. Тие се лесни за одгледување. Ако одберете да ги одгледувате, успешно може да ги продадете директно на потрошувачите.

Види

Естрагон – Растението на древните римјани

Естрагонот бил користен нашироко од Римјаните и Арапите. Се сретнува во флората на Сибир, Монголија, …