19.08.2022
Почетна / Градина / Профитабилни култури за малите градини

Профитабилни култури за малите градиниЧери домати
Чери доматите се мали и лесни за одгледување во дворот на една мала градина. Може да ги одгледувате целата сезона.Види

Естрагон – Растението на древните римјани

Естрагонот бил користен нашироко од Римјаните и Арапите. Се сретнува во флората на Сибир, Монголија, …