05.07.2022
Почетна / Градина / Профитабилни култури за малите градини

Профитабилни култури за малите градини

Некои од нив се традиционални, но ако не сте ги пробале порано, време е.

Шафран
Овој зачин има историја во нашата земја. Искористете го искуството на луѓето кои со години го одгледуваат и издвојуваат место за шафран на вашата градина.Види

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња – Кој е цветот на страста?!

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња, пасифлората е токму за вас. Различна и убава …