07.12.2023
Почетна / Градина / Профитабилни култури за мали градини

Профитабилни култури за мали градини

Некои од нив се традиционални, но ако не сте ги пробале порано, време е.

Шафран
Овој зачин има историја во нашата земја. Искористете го искуството на луѓето кои со години го одгледуваат и издвојуваат место за шафран на вашата градина.

Види

Корисните својства на пашканатoт

Иако пашканатот не е меѓу повеќето кои го консумираат прехранбените производи кај нас, неговите здравствени …