Почетна / Градина / Хортикултура / Приватен двор креиран од Хорти Урбан Груп

Приватен двор креиран од Хорти Урбан Груп

Ако сакате да уживате во убавиот двор, треба да го украсувате и одржувате постојано. Постојат многу креативни начини и интересни идеи на уредување кои ќе му дадат одлична естетика на дворот. А еден од нив е креирање на мала градина околу дрвјата.

Во галеријата погледнете еден приватен двор уреден од страна на Хорти Урбан Груп:

Види

Фантастични идеи како да изгледа вашиот мал двор

Фантастични идеи како да изгледа вашиот мал двор