Почетна / Градина / Хортикултура / Приватен двор изработен од Хорти Експерт Урбан Груп

Приватен двор изработен од Хорти Експерт Урбан Груп

Ако сакате да уживате во убавиот двор, треба да го украсувате и одржувате постојано. Постојат многу креативни начини и интересни идеи на уредување кои ќе му дадат одлична естетика на дворот. А еден од нив е креирање на мала градина околу дрвјата.

Во галеријата погледнете еден приватен двор уреден од страна на Хорти Експерт Урбан Груп:

Види

Рамката која негува растенија

Тенок и елегантен „GreenFrame“ е мултифункционално парче мебел што придонесува за почист воздух во затворен …