Почетна / Градина / Вести / Природен феномен во село кај Кривогаштани: Погледнете за што се работи (Видео)

Природен феномен во село кај Кривогаштани: Погледнете за што се работи (Видео)

Интересен природен феномен на некоолку стотина метри од селото Годивље во општина Кривогаштани.

Погледнете за што се работи:

Види

Црнотo јаболко со вкус посладок од мед и сочност неспоредлива со било кое друго јаболко

“Црнотo јаболко” е ретко јаболко со црна боја, со вкус посладок од мед, и сочност …