Почетна / Градина / Вести / Природата воодушевува: Погледнете ја галеријата со овие природни феномени за 2019 година

Природата воодушевува: Погледнете ја галеријата со овие природни феномени за 2019 година

Природата милиони пати докажа дека е совршена и дека никогаш нема да престане да нè воодушевува.

Пеперутка, која е и машка и женска, проѕирна риба… Сето ова можете да го видите во нашата неверојатна галерија за природни феномени 2019 година.

Што најмногу ве импресионира?

Маргаритка мутант

Види

МЗШВ: Целокупното договорено количество на тутун од реколтата 2019 ќе биде откупенo

Денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, заедно со директорот на Државниот инспекторат за земјоделство, …