Почетна / Градина / Вести / Природата секогаш си го наоѓа својот пат

Природата секогаш си го наоѓа својот пат

Природата секогаш си го наоѓа својот пат

 

Види

Oткупот и продажбата на земјоделски производи се зголемени за 5.7 % во однос на истиот период од претходната година

Според податоците на Државниот завод за статистика, во второто тримесечје од 2019 година, откупот и …