Почетна / Градина / Прекрасни саксии со голем обем, со систем за само наводнување за одгледување билки, цвеќиња и зеленчуци, погодни за тераси, балкони и градини

Прекрасни саксии со голем обем, со систем за само наводнување за одгледување билки, цвеќиња и зеленчуци, погодни за тераси, балкони и градини

Градинарскиот центар Хорти Експерт го збогати својот асортиман со саксии со голем обем, со систем за само наводнување за одгледување билки, цвеќиња и зеленчуци, погодни за тераси, балкони и градини.

Сите варијации се лесни за ракување – тие доаѓаат со тркала имаат рачки, како и влезови за цврсто ставање на потпорите на растенијата.

Поддршката за растенијата не е вклучена. Се работи за оригинален и модерен дизајн, висококвалитетен, функционален, направен со внимание на детали …

Прекрасни се!

За нарачки ТУКА

Види

Храна која доведува до предвремено стареење

Шпанскиот нутриционист Хелен де ла Фуенте Хидалго откри како да се избегне предвремено стареење. „Кога …