Почетна / Градина / Вести / Прекрасна глетка: Жирафите во скопската Зоолошка градина уживаат во заедничка силна љубов

Прекрасна глетка: Жирафите во скопската Зоолошка градина уживаат во заедничка силна љубов

Кој вели дека животните незнаат што е тоа љубов? Силен доказ за тоа е фотографијата која ја има направено Емил Новевски, на која ќе може да видите како двете жирафи во скопската Зоолошка градина уживаат во заедничката љубов.

Фото: Emil Novevski

Види

Кој зеленчук се сее прв – тие толерираат пониски температури

На почетокот на пролетта, веднаш штом може да се култивира почвата, првиот вид зеленчук се …