Почетна / Градина / Вести / Поставиле бушилица за да отстранат голем трупец. Погледнете го видеото

Поставиле бушилица за да отстранат голем трупец. Погледнете го видеото

„John Deere 8100“ е бушилица за бушење земја, но како што може да видите, таа исто така може да послужи и за отстранување трупци. Погледнете:

 

Види

Бабовски: Почна аплицирањето за добивање на финансиска поддршка за порибителен материјал

Од денеска до 15- ти јули, сите субјекти кои ги порибиле рибниците со порибителен, (насаден …