22.01.2022
Почетна / Градина / Вести / После три години го пронашол своето куче: Погледнете дел од нивната средба

После три години го пронашол своето куче: Погледнете дел од нивната средба

Види

Облечен во црвена маица го разлути бикот: Еве како бикот успеа да го пробие кафезот

Облечен во црвена маица овој човек мислеше дека ќе биде во центарот на вниманието на …