07.12.2023
Почетна / Градина / Помалку замор и заштеда околу 20% гориво: Запознајте го моторниот брусен сечач STIHL TS 420

Помалку замор и заштеда околу 20% гориво: Запознајте го моторниот брусен сечач STIHL TS 420

Моторниот брусен сечач STIHL TS 420 претставува модел кој е лесен за ракување. Тој е 3,2 KW брусен циркуларен секач со 350mm брусен камен/циркулар за универзална употреба.

Иновативниот долготрајно издржлив филтерски систем за воздух со циклонско предпрепречување остварува екстремно долга издржливост на филтерот и сервисни интервали.

Има ниски вредности на вибрации поради кои работникот помалку се заморува. Овој апарат користи 2-MIX мотор кој штеди 20% гориво. Може да се работи во рака или на количка FW 20.

Погледнете ги подолу неговите карактеристики, како и видеото со кратка презентација:


За повеќе информации на продажните места ТУКА

Види

Корисните својства на пашканатoт

Иако пашканатот не е меѓу повеќето кои го консумираат прехранбените производи кај нас, неговите здравствени …