Почетна / Uncategorized / Погледнете неколку интересни изведби на Градинарскиот центар ФОЈА

Погледнете неколку интересни изведби на Градинарскиот центар ФОЈА

Градинарскиот и оперативен центар ФОЈА е компанија која нуди широк асортиман на производи и услуги од областа на хортикултурата.

Во Градинарскиот центар ФОЈА, кој се наоѓа на бул. Борис Трајковски бр. 152 А (поранешна Првомајска), може да се снабдите со листопадни дрвја, зимзелени декоративни садници, грмушки и ниски растенија, сезонски цветен расад и перени, овошки (дрвја и грмушки), шумски садници за пошумување, градинарски додатоци како саксии, тресет, ѓубрива, семе за трева, цвеќе и зачински билки.

Оперативниот центар ФОЈА проектира и изведува пејсажни проекти за деловни и јавни површини, приватни дворови и тераси, системи за наводнување, кровни градини, фонтани, алпиниуми и цветни леи. Тие вршат тековно и повремено одржување на партерно зеленило на резиденцијални, трговски и приватни објекти, како и расчистување на обраснати терени со дива вегетација.

Во следните неколку недели преку фотографии ќе ви презентираме неколку нивни интересни изведби на дворови. Започнуваме со првиот дел:

Види

Рустикални дворови модерни и во денешно време

Рустикални дворови модерни и во денешно време