02.10.2022
Почетна / Градина / Вести / Погледнете колку се сакаат еден лав, зајак и куче (Видео)

Погледнете колку се сакаат еден лав, зајак и куче (Видео)

До сега имавте можност да ги гледате само во цртаните филмови, а сега еден лав, еден зајак и едно куче може да ги видите во реалниот живот!

Види

Пакомак: Наша цел е до 2030 година 70 проценти од отпадот од пакување да се селектира и рециклира

Поефикасната селекција и рециклирање на амбалажниот отпад, беше тема на меѓународната работилница, што се организираше …