Почетна / Градина / Животни / Погледнете колку се сакаат еден лав, зајак и едно куче

Погледнете колку се сакаат еден лав, зајак и едно куче

До сега имавте можност да ги гледате само во цртаните филмови, а сега еден лав, еден зајак и едно куче може да ги видите во реалниот живот!

Види

Мачка отишла пред ветеринарна болница и побарала помош, а кога ќе дознате зошто… (Видео)

Чудо се случило пред една ветеринарна болница во Турција. Трудна мачка се појавила пред болницата …