Почетна / Градина / Животни / Погледнете колку се сакаат еден лав, еден зајак и едно куче

Погледнете колку се сакаат еден лав, еден зајак и едно куче

До сега имавте можност да ги гледате само во цртаните филмови, а сега еден лав, еден зајак и едно куче може да ги видите во реалниот живот!

Види

Луѓето кои чуваат животни имаат поотпорно срце?

Според едно јапонски истражување сопствениците на домашни миленици се многу поздрави за разлика од оние …