19.08.2022
Почетна / Градина / Животни / Погледнете кој непоканет гостин се обиде да влезе во Сити Мол

Погледнете кој непоканет гостин се обиде да влезе во Сити Мол

Погледнете кој непоканет гостин се обиде да влезе во Сити Мол

Фото: Facebook профил на Љубиша Маџевич

Види

Неговата душа e полна со љубов: Тој стигна од Калифорнија до Њујорк за да спаси питбул (Видео)

Кога душата ти е полна со љубов: Тој извозе од Калифорнија до Њујорк за да …