02.10.2022
Почетна / Градина / Вести / Погледнете каква змија фатија на патот Стојаково-Богданци

Погледнете каква змија фатија на патот Стојаково-Богданци

Пронаоѓачите велат дека за прв пат гледаат таков вид змија во нивниот крај. Веројатно се работи за питон, пишува под фотографиите:

 

Види

Пакомак: Наша цел е до 2030 година 70 проценти од отпадот од пакување да се селектира и рециклира

Поефикасната селекција и рециклирање на амбалажниот отпад, беше тема на меѓународната работилница, што се организираше …