Почетна / Градина / Погледнете како за само 8 часа од градинарскиот центар Фоја уредија двор во Скопје

Погледнете како за само 8 часа од градинарскиот центар Фоја уредија двор во Скопје

Градинарскиот центар Фоја, прифати и успеа да реализира интересен и несекојдневен предизвик.

Погледнете како во рок од 8 работни часа, експедитивно беше уреден двор во Скопје.

Види

Фитонија – одлично растение за одгледување во терариум или во шише

Фитонијата е нискорастечко, почвопокривно растение со бујни зелени лисја, нашарани со мрежовидни бели, розеви, црвени …