07.12.2023
Почетна / Градина / Вести / Погледнете како волк чува цело стадо овци (Видео)

Погледнете како волк чува цело стадо овци (Видео)

Едно момче по име Хамза од Либија пронашол напуштен африкански златен волк (Canis anthus). Хамза тогаш си го присвоил, а потоа го издресирал да му помогне во чувањето на овци.

Види

Дуњата е симбол на среќа и љубов – Таа е витаминска бомба што има многу лековити својства

Дуњата (Cydonia oblonga) е единствениот вид од родот Cydonia. Таа е дрво, високо од 4 …