Почетна / Градина / Вести / Погледнете како умешно балканскиот рис убива дива свиња (Фото)

Погледнете како умешно балканскиот рис убива дива свиња (Фото)

Доволно уметнички за вас? Поставувањето на две камери на убивање на рисот може да има ваков ефект врз фотографиите. Овој мажјак го знае својот пат како внимателно да се приближи до дивата свиња. Добар апетит!

Види

Идеи како да го уредите вашиот двор (Фото)

Идеи како да го уредите вашиот двор