09.08.2022
Почетна / Градина / Вести / Погледнете како ловецот на анаконда беше нападнат од најголемата змија во светот (Вознемирувачко видео)

Погледнете како ловецот на анаконда беше нападнат од најголемата змија во светот (Вознемирувачко видео)

Погледнете како ловец на анаконда беше нападнат од најголемата змија во светот (Вознемирувачко видео)

Види

Рибата која има проѕирна глава

Длабоко во морето постојат риби кои имаат проѕирна глава наречени „Macropinna microstoma“. На неа, се …