Почетна / Градина / Вести / Погледнете како изгледал последниот тасмански тигар (Видео снимка од 1933)

Погледнете како изгледал последниот тасмански тигар (Видео снимка од 1933)

Видео записот е посветен на последниот тасмански тигар! Снимката е од 1933 година!

Види

Ѕидовите наречени „урбани дрвја имаат ист ефект врз загадениот воздух како цела шума

Загадувањето на воздухот е проблем кој што станува се поголем. И покрај тоа што е …