Почетна / Uncategorized / Погледнете како изгледа првиот кровен парк на јавна површина во нашата држава над ГТЦ

Погледнете како изгледа првиот кровен парк на јавна површина во нашата држава над ГТЦ

Хорти Експерт Урбан Груп денес е водечка компанија во областа на хортикултурно уредување на објекти за живеење, резиденцијални и деловни објекти и јавни парковски површини и производство на декоративен саден материјал, како во Македонија така и во регионот.

Тие од неодмана започнаа со реализација на првиот кровен парк на јавна површина во нашата држава над ГТЦ.

Покрај разновидното зеленило и фонд на дрвја, паркот ќе го привлече вниманието на граѓаните во центарот на Скопје. Погледнете како моментално изгледа новиот кров на ГТЦ:

Види

Лековитоста на дајконот – јапонската трупка!

Дајкон (Јапонска трупка – Raphanus sativus L) е коренест зеленчук за кого се вели дека …