Почетна / Градина / Вести / Погледнете како 249 комбајни прават светски рекорд

Погледнете како 249 комбајни прават светски рекорд

Се разбира, не постои начин ова да се случи, дури една таква машина е способна да собира илјадници декари секоја година … Рекордот е направен со 249 комбајни во провинцијата Саскачеван, Канада.

 

Види

Зошто кога сечеме кромид ни солзат очите?

Главен причинител за тоа се клетките на кромидот кој голема количина на сулфурни елементи. Кога …