Почетна / Градина / Погледнете ја волшебната градина на Хорти Експерт MK во Скопје

Погледнете ја волшебната градина на Хорти Експерт MK во Скопје

Хорти Експерт MK одбележува повеќе од 26 години постоење, период кој ни е особено важен бидејќи е веќе доволен за потврда на безвременската димензија на нивните дела. Погледнати од оваа временска дистанца, тие блескаат со сета своја раскош и убавина како и првиот ден кога се создадени.

Денес, нивните дела сè повеќе наоѓаат свое место во уредувањето заради својата декоративност и ефикасност.

Подолу на фотографиите можете да ја погледнете нивната градина, поточно нивната работна средина … Тоа што тие го создаваат неколку децении …

Преубаво нели?

За повеќе ТУКА

Види

Фантастични идеи како да изгледа вашиот мал двор

Фантастични идеи како да изгледа вашиот мал двор