Почетна / Градина / Погледнете ја една од најлуксузните куќички за птици вредна 4000 долари

Погледнете ја една од најлуксузните куќички за птици вредна 4000 долари

Класа Олсон се потрудил да создаде вистинска куќа на соништата, при што создал идеални услови за удобност и пријатна атмосфера за птиците.

Куќата, освен споменатите простории има отворена кујна хранилник, дневна соба, од која се излегува на добро искосената градина, мебел, базен. Доколку сакате да ја имате, треба за неа да издвоите 4000 долари.

Погледнете ги фотографиите на следната страна:

Види

Како да ја препознаете органската храна?

Органски одгледувана храна, односно прехранбен производ, секогаш има посебна етикета, без која производот не се …