Почетна / Градина / Вести / Погледнете го овој предлог за хортикултурно уредување на просторот карши Холидеј Ин во Скопје

Погледнете го овој предлог за хортикултурно уредување на просторот карши Холидеј Ин во Скопје

Редакцијата на „Слободен печат“ ги повикува сопствениците на парцелата пред хотелот „Холидеј Ин“, која сега е паркинг, каде што треба да никнат пет кули, заедно со општинските и градските власти, да го испочитуваат јавниот интерес и да најдат начин просторот да се пренамени за изградба на парк.

Во спротивно, доколку овој повик не биде прифатен, „Слободен печат“ јавно ќе ги повика сите невладини организации кои се грижат за здрава животна средина, да организираат масовни протести и блокада на овој простор.

Погледнете го нивниот предлог за хортикултурно уредување на просторот карши Холидеј Ин во Скопје:

Порталот Градина.мк е номиниран за „Најдобар сајт за образование, наука и култура и Најдобар сајт за храна и здравје“ Многу ќе ви бидеме благодарни ако гласате овде http://sajtnagodinata.mk/  

Види

Храна која доведува до предвремено стареење

Шпанскиот нутриционист Хелен де ла Фуенте Хидалго откри како да се избегне предвремено стареење. „Кога …