Почетна / Градина / Погледнете гo најголемиот цветен парк во светот

Погледнете гo најголемиот цветен парк во светот

Освен со највисоката зграда во светот Бурж Халифа, Дубаи може да се пофали и со најголемиот цветен парк распослан на 70 илјади квадратни метри.

Единствената атракција се вика “разнобојна оаза” и привлекува туристи од целиот свет.

Арапската земја, која е омилена дестинација за многу богати луѓе, освен со супер луксузни хотели и трговски центри, веќе ги импресионира посетителите и огромната цветна градина.

Види

Создадете рајско балконче

Со доаѓањето на летото, доаѓа и желбата за да се помине повеќе време надвор. За …