Почетна / Uncategorized / Погледнале од автомобилот но тоа што го виделе веднаш ги натерало да застанат (Видео)

Погледнале од автомобилот но тоа што го виделе веднаш ги натерало да застанат (Видео)

Овие луѓе откриле заробен коњ додека возеле. Погледнете во видеото како херојски го ослободиле!

Види

Биволскиот трн има диуретично, спазмолитично, нефролитично и смирувачко дејство

Познат е уште како полски ветрогон, биволски трн. Ова тревесто растение е повеќегодишно кое расте …