Почетна / Градина / Вести / Погледнале од автомобилот и тоа што го виделе веднаш ги натерало да застанат (Видео)

Погледнале од автомобилот и тоа што го виделе веднаш ги натерало да застанат (Видео)

Овие луѓе откриле заробен коњ додека возеле. Погледнете во видеото како херојски го ослободиле!

Види

Црнотo јаболко со вкус посладок од мед и сочност неспоредлива со било кое друго јаболко

“Црнотo јаболко” е ретко јаболко со црна боја, со вкус посладок од мед, и сочност …