Почетна / Градина / Животни / Погледнале од автомобилот a тоа што го виделе веднаш ги натерало да застанат (Видео)

Погледнале од автомобилот a тоа што го виделе веднаш ги натерало да застанат (Видео)

Овие луѓе откриле заробен коњ додека возеле. Погледнете во видеото како херојски го ослободиле!

Види

Пронашол мало животинче на улица па го вдомил. Погледнете денес колку големи другари се (ФОТО)

Џеф Лонго пронашол повредено животинче на улицата, па одлучил да ја направи вистинската работа, со …