01.12.2023
Почетна / Градина / Вести / Погледнале од автомобил, a тоа што го виделе веднаш ги натерало да застанат (Видео)

Погледнале од автомобил, a тоа што го виделе веднаш ги натерало да застанат (Видео)

Овие луѓе откриле заробен коњ додека возеле. Погледнете во видеото како херојски го ослободиле!

Види

Започнува аплицирањето за финансиска поддршка за производителите на поледелски култури

Започнува аплицирањето – Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува производителите …