02.12.2022
Почетна / Градина / Вести / Планинар го доживеал најголемиот страв – снимил средба со пума која се обиде неколку пати да го нападне

Планинар го доживеал најголемиот страв – снимил средба со пума која се обиде неколку пати да го нападне

Планинар во американската сојузна држава Јута доживеал средба со пума која траела 6 минути, време во кое пумата се обидела неколку пати да го нападне.

Планинарот Кајл Бургес останал неповреден од средбата, но вели дека ако сакала пумата можела слободно да го убие.

Види

Факти и митови поврзани со отровните растенија

Кога сме меѓу природата и се насладуваме на чистиот воздух и убавата глетка треба да …