16.05.2022
Почетна / Градина / Вести / Пет раси на кучиња за ладна клима

Пет раси на кучиња за ладна клима

Кои се 5 раси на кучиња за ладна клима

  1. Сибирскитe хаски

Ова е една од најпопуларните раси што се чувствува одлично во студот. Со боја на очите кои се движат од кристално сина до кафеава, па дури и разнобоена, хаските се елегантни и силни кучиња.

2. Бернско планинско куче Бернес

Се користи масовно како куче овчар. Повеќето членови на оваа раса се дружељубиви и љубовни луѓе.

Види

Едноставни идеи за живот во градината (Фото)

Дајте и живот на вашата градина преку неколку едноставни идеи