22.01.2022
Почетна / Градина / Пет креативни идеи за уредување на мали дворови

Пет креативни идеи за уредување на мали дворови

 
Вертикална градина
 

Вертикалните градини се исклучително привлечни и лесно можат да се вклопат во кој било вид двор, но се идеално решение ако немате многу простор на располагање. Со нив, можете да ја зголемите површината под растенијата во вашиот двор без да заземате вреден простор. Дополнителна придобивка е што можете сами да направите креативни вертикални градини користејќи различни артикли, како што се гајби, палети, стари шишиња.

Види

Цистите на јајниците може да се лекуваат со растенија

Во денешно време повеќе од половина жени страдаат од цисти на јајниците. Во повеќето случаи цистите …