22.01.2022
Почетна / Градина / Пет креативни идеи за уредување на мали дворови

Пет креативни идеи за уредување на мали дворови

 
Чакал како ефтино и практично решение
 

Ако барате ефтино и брзо решение и сакате да го искористите максимумот од вашата мала градина, заменете го тревникот со чакал. Чакалот е одлично решение затоа што е без одржување и полесно се инсталира од камен или тула. Потребно е само да се постави подлога под чакал што ќе спречи растење на плевелите.

Види

Цистите на јајниците може да се лекуваат со растенија

Во денешно време повеќе од половина жени страдаат од цисти на јајниците. Во повеќето случаи цистите …