19.08.2022
Почетна / Градина / Животни / Пелистер денес: Една слика со срна вреди повеќе од 1000 зборови

Пелистер денес: Една слика со срна вреди повеќе од 1000 зборови

Пелистер денес: Една слика со срна вреди повеќе од 1000 зборови

Види

Жедна кралска кобра оди кај луѓето за да се напие вода (Видео)

Таквите работи се случуваат кога има многу пролонгирани суши во Индија. Змиите ретко се приближуваат …