Почетна / Градина / Вести / Овој уред овозможува да одгледувате зеленчук во вашиот дом

Овој уред овозможува да одгледувате зеленчук во вашиот дом

O’Garden е мини ротирачка градина која произведува храна и е многу лесна за работа. Овој уред овозможува да одгледувате зеленчук во вашиот дом. 

Се што треба е да ги засадите семињата во тркалото. Резулатот е загарантиран за само неколку недели, a вие ќе добиете храна без пестициди и додатни хемикалии.

Погледнете го видеото:

Види

Министрите Николовски и Царовска потпишаа Декларација за подобар статус на руралните жени

По повод денешниот Меѓународен ден на жената од руралната средина, денеска министерот за земјоделство,шумарство и …