Почетна / Uncategorized / Овој мал германски овчар влезе во кафезот на волкот: Погледнете што му се случи (Видео)

Овој мал германски овчар влезе во кафезот на волкот: Погледнете што му се случи (Видео)

Волците можеби се едни од најопасните животни на светот, но и тие имаат своја “нежна страна” и своите инстинкти на предатори ги оставаат на страна.

Види

Зошто мушмулата е толку корисна

Од длабока древност мушмулите се користат за храна и лекови. Според историските податоци, плодот бил …