Почетна / Градина / Вести / Ова го можат само вистински уметници: Галерија од житни кругови кои ќе ве фасцининираат

Ова го можат само вистински уметници: Галерија од житни кругови кои ќе ве фасцининираат

Житните кругови фасцининираат, надахнуваат, привлекуваат… Многу од луѓето чувствуваат некој внатрешен занес, да застанат внатре во тие кругови и самите почувствуваат што тие може да предизвикаат. 

На Фејсбук најдовме фотографии направени од вистински уметници на житните полиња! 

Види

МЗШВ: Целокупното договорено количество на тутун од реколтата 2019 ќе биде откупенo

Денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, заедно со директорот на Државниот инспекторат за земјоделство, …