Почетна / Градина / Храна / Ова е најголемата лубеница на светот, тешка 159 килограми.

Ова е најголемата лубеница на светот, тешка 159 килограми.

Ова е најголемата лубеница на светот, тешка 159 килограми.

Види

Кои зеленчуци не треба да се пржат?

При термичка обработка на високи температури некои зеленчуци стануваат опасни за здравјето. Колку и да …