06.07.2022
Почетна / Градина / Вести / Осум интересни факти за сопствениците на домашните миленици

Осум интересни факти за сопствениците на домашните миленици

7. Експертите дури и знаат кој тип на луѓе не чистат по своето домашно милениче. Изметот од кучиња во паркот го собираат 35,3 проценти од мажите, 18,2 проценти од оние со пониски примања, 26,2 проценти од сопствениците кои го пуштаат своето куче без поводник, а истото тоа го прават 58,2 проценти од жените, 68,7 проценти од оние со повисоки примања, како и 72,6 проценти од оние кои своето куче го држат на поводник.

Види

Тасмански ѓавол – животното кое јаде се што мрда

Тасманскиoт ѓавол јаде се што мрда. Името го здобил по ѓаволската сила и дрскост да …